DEER BEANS
Představujeme Vám Deer Beans - jedinečnou výběrovou kávu, která se dotkne vaší duše i chuťových receptorů.
Pro milovníky kvalitního jídla, pití a života je tato káva neodolatelnou volbou. Vznikla s nadšením a láskou v důležité spolupráci mezi pražskou pražírnou Dos Mundos a skupinou Red Castle, kterou znají jen ti největší gurmáni díky restauraci Červený Jelen.
Na její přípravě se podílelo více než 50 lidí, kteří trpělivě ochutnávali, až bylo dosaženo dokonalosti. Jejich odhodlání a vášeň z každého doušku této kávy pramení a nutí vaše chuťové buňky k zážitku, který se sotva dá popsat slovy. V každém šálku Deer Beans se skrývají mnohé emoce a zkušenosti, které jí dávají její jedinečnou chuť a vůni.
Věříme, že při každém doušku budete cítit, jak se káva dotýká vaší duše a vyvolává pocit naprostého potěšení. Staňte se součástí komunity nadšenců kvalitní kávy a objevte jedinečnost Deer Beans!
Deer Beans je výsledkem partnerství mezi pražskou pražírnou Dos Mundos a týmem vizionářů ze skupiny Red Castle, kteří stojí například za restaurací Červený Jelen. Tato oslnivá kombinace kreativity, vášně a zkušeností byla klíčová při vytváření této úžasné kávy.
DOS MUNDOS
Dos Mundos znamená ve španělštině „Dva světy“. Dva světy proto, že se u u nich v pražírně setkává svět zelené kávy se světem kávy pražené, a španělský název zvolili kvůli tomu, že ve velké části zemí, kde se káva pěstuje, se hovoří španělsky.
Začalo to tím, že Lukáš, jejich pražič, jel do Číny. Tam se mu dostalo neobyčejné inspirace kupodivu v něčem, čemu bychom mohli říkat čínská kopie Starbucks. Nebylo to ale o spoustě šlehačky, nýbrž o filtrované kávě na spoustu způsobů. Od té doby uplynulo již 11 let. Za těch 11 let se stala spousta věcí. Jednou z nejvýznamnějších bylo, že potkal Adélu. Oba měli zápal pro gastronomii a z tohoto zápalu se postupně vyvinula pražírna kávy.
Filozofií DOS MUNDOS je, aby jejich káva byla před konečným konzumentem perfektní.
Pravidelně ochutnávají vzorky káv z nejlepších regionů celého světa. V nabídce pak naleznete kávy z různých koutů světa - od guatemalských sopek ve střední Americe, přes hory Etiopie až po ostrovy Indonésie.
Zaměřují se na kávy od konkrétních farmářů a vybírají jejich nejlepší sklizně.